Olcsó, egészséges fűtés mindenkinek

Infrapaneles fűtési rendszerek

MENÜ

Villanyszerelési munkák

tervezése, kivitelezése

Új építésű Családi házak villanyszerelése:

A családi ház, vagy lakás villanyszerelése a tervezéssel kezdődik. Az Ön igényei alapján, Ön és Szakemberünk meghatározzák, hogy milyen teljesítményre lesz szükség, és ez alapján egy fázissal, vagy három fázissal építjük ki a rendszert.

A következő lépés a tervezés során a fogyasztók, kapcsolók, dugajak helyének megtervezése.
A villanyszerelés minden igényt kielégítő kivitelezéséhez Önnek már ekkor döntenie kell az elektromos berendezéseinek elhelyezéséről. Különösen igaz ez a konyhára, és a nappalira.

A megvilágítás tervezésénél szintén körültekintően kell eljárni, hiszen a helyiségekben különböző helyzetekben más-más fényerőre van szükség. Célszerű több lámpát elhelyezni, és ezek variálásával beállítani a szükséges fényt, szem előtt tartva a helyiség funkcióját.

 

Egyre több ügyfelünk van aki profi lakberendező segítségét veszi igénybe.
A kivitelezés előtt az ő véleményét is érdemes kikérni. A mai igényeknek megfelelően lehetőség van az antenna, az internet, a házimozi kábeleinek elrejtésére.

 

Az utolsó nagy feladat a kapcsolók és a lámpák kiválasztása, melyben Szakemberünk, vagy ha felkértünk Lakberendezőt, ő tud segíteni, ha nincs saját elképzelésünk.

Érdemes szakember tanácsát kérni, hogy maradéktalanul élvezhessük otthonunkat!

Családi házak, lakások elektromos hálózatának felújítása:

Sajnos bizonyos időközönként a villamos hálózat felújításra szorul. Ebben nyújtunk segítséget a tervezéstől a kivitelezésig. Ha már a hálózatot felújítjuk érdemes átértékelni a különböző kivezetések helyét és mennyiségét.

 

Elektromos Fűtési rendszer Infrapanellal:

 

A mai világban megállapíthatjuk, hogy a gáz fűtés ma már luxus, és gazdaságtalan, mivel a jó minőségű kazánok hatásfoka 45-60%-os. A központi fűtési rendszer az egész lakást fűti, és azonos hőfokon.

Az Infrapaneles fűtési rendszernek megvan az-az előnye, hogy minden helyiség külön szabályozható, sőt a nem használt helyiségek fűtése ki is kapcsolható, és használat előtt 30 perccel elég bekapcsolni.

Honlapunk további oldalain részletesen olvashat az Infrapaneles fűtésről.

 

Kérjen időpontot Szakembereinktől elérhetőségeinken!

Asztali nézet