Olcsó, egészséges fűtés mindenkinek

Infrapaneles fűtési rendszerek

MENÜ

Villanyszerelési munkák

tervezése, kivitelezése

Új építésű Családi házak villanyszerelése:

A családi ház, vagy lakás villanyszerelése a tervezéssel kezdődik. Az Ön igényei alapján, Ön és Szakemberünk meghatározzák, hogy milyen teljesítményre lesz szükség, és ez alapján egy fázissal, vagy három fázissal építjük ki a rendszert.

A következő lépés a tervezés során a fogyasztók, kapcsolók, dugajak helyének megtervezése.
A villanyszerelés minden igényt kielégítő kivitelezéséhez Önnek már ekkor döntenie kell az elektromos berendezéseinek elhelyezéséről. Különösen igaz ez a konyhára, és a nappalira.

A megvilágítás tervezésénél szintén körültekintően kell eljárni, hiszen a helyiségekben különböző helyzetekben más-más fényerőre van szükség. Célszerű több lámpát elhelyezni, és ezek variálásával beállítani a szükséges fényt, szem előtt tartva a helyiség funkcióját.

 

Egyre több ügyfelünk van aki profi lakberendező segítségét veszi igénybe.
A kivitelezés előtt az ő véleményét is érdemes kikérni. A mai igényeknek megfelelően lehetőség van az antenna, az internet, a házimozi kábeleinek elrejtésére.

 

Az utolsó nagy feladat a kapcsolók és a lámpák kiválasztása, melyben Szakemberünk, vagy ha felkértünk Lakberendezőt, ő tud segíteni, ha nincs saját elképzelésünk.

Érdemes szakember tanácsát kérni, hogy maradéktalanul élvezhessük otthonunkat!

Családi házak, lakások elektromos hálózatának felújítása:

Sajnos bizonyos időközönként a villamos hálózat felújításra szorul. Ebben nyújtunk segítséget a tervezéstől a kivitelezésig. Ha már a hálózatot felújítjuk érdemes átértékelni a különböző kivezetések helyét és mennyiségét.

 

Elektromos Fűtési rendszer Infrapanellal:

 

A mai világban megállapíthatjuk, hogy a gáz fűtés ma már luxus, és gazdaságtalan, mivel a jó minőségű kazánok hatásfoka 45-60%-os. A központi fűtési rendszer az egész lakást fűti, és azonos hőfokon.

Az Infrapaneles fűtési rendszernek megvan az-az előnye, hogy minden helyiség külön szabályozható, sőt a nem használt helyiségek fűtése ki is kapcsolható, és használat előtt 30 perccel elég bekapcsolni.

Honlapunk további oldalain részletesen olvashat az Infrapaneles fűtésről.

 

Kérjen időpontot Szakembereinktől elérhetőségeinken!

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet